Gudstjeneste

Hva er en god søndag for deg? Vi håper at det kan være å feire gudstjeneste sammen med oss - i godt fellesskap, og med Guds ord, bønn og lovsang. Vi tror det er viktig å samles i det store fellesskapet om søndagene for å møte Gud og hverandre.

Annenhver søndag møtes vi for å feire gudstjeneste sammen! Her kommer vi sammen for å tilbe Gud gjennom lovsang, bønn og undervisning. Barna får sammen lære mer om Jesus på søndagsskolen. Noen ganger feirer vi også nattverd og har bønnevandring.

Vi avslutter alltid gudstjenesten med muligheten for å være igjen med en kopp kaffe eller te for å bli bedre kjent og skape et varmt miljø. Ofte er det også noe å bite i. Noen ganger starter vi også gudstjenesten med å spise frokost sammen. 

Generelt ønsker vi å ha en kommunikasjons - og gudstjenesteform som hvem som helst kan forstå uansett bakgrunn eller utgangspunkt. Vi er en flergenerasjonsmenighet, med hovedvekt på småbarnsfamilier og unge voksne. VI har søndagsskole for både skolebarn og barn før skolealder.

Å bli med i et søndagsteam er også en fin måte å være med å forme den gudstjenesten du ønsker å invitere til. Vi har mange ulike tjenestegrupper hvor det er mulig å bidra! Les mer om det her.

Se kalender for når det er gudstjeneste. 

 

Hjertelig velkommen uansett hvem du er!

Powered by Cornerstone